Περιοδοντολογικό ιατρείο
Where your teeth deserve the best...
Περιοδοντολογία Εμφυτεύματα Συχνές ερωτήσεις Για ασθενείς Για συναδέλφους
Το ιατρείο
Γνωριμία
Διεύθυνση
Ραντεβου
Οροι χρήσης
Το ιατρείο

 

Το ιατρείο ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιούλη του 2000. Ασχολείται αποκλειστικά με τη θεραπεία των νόσων του περιοδοντίου και την αποκατάσταση (χειρουργική και προσθετική) με τη χρήση οδοντικών εμφυτευμάτων.

 Το ιατρείο μας χρησιμοποιεί σύγχρονο και επιστημονικά τεκμηριωμένο εξοπλισμό για τη διάγνωση και τη θεραπεία. Ορισμένα παραδείγματα:

  • Ψηφιακή ακτινογραφία
  • Ψηφιακή φωτογραφία
  • Συνεργασία με ακτινολογικά εργαστήρια για ψηφιακή τομογραφία
  • Τελευταίας τεχνολογίας τεχνικές (CAD/CAM) για προσθετικές αποκαταστάσεις με εμφυτεύματα
  • Χρησιμοποίηση εμφυτευμάτων και υλικών με επιστημονική και βιβλιογραφική τεκμηρίωση τουλάχιστον δεκαετίας και παροχή εγγύησης για τα εμφυτεύματα
  • Σύγχρονος και ασφαλής χειρουργικός εξοπλισμός
  • Αποστείρωση νοσοκομειακού επιπέδου σύμφωνα με το στάνταρντ prEN 13060 της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πολιτική του ιατρείου είναι η παροχή υψηλού επιπέδου θεραπείας, η οποία βασίζεται πάντα στην επιστημονική τεκμηρίωση από την οδοντιατρική έρευνα. Κάθε θεραπεία των νόσων του περιοδοντίου ή της θεραπείας με εμφυτεύματα βασίζεται στα τελευταία δεδομένα στο χώρο της Περιοδοντολογίας, όπως αυτά έχουν δημοσιευθεί στα έγκυρα και αναγνωρισμένα διeθνή περιοδικά της ειδικότητας. Επίκεντρο του ιατρείου είναι ο ασθενής μας, η ασφάλειά του και η αποτελεσματική θεραπεία του προβλήματος που τον απασχολεί.

Για το λόγο αυτό, πολλές ώρες και ημέρες δαπανώνται για τη διαρκή επιμόρφωση πάνω στις τελευταίες εξελίξεις της Περιοδοντολογίας.
Η συμμετοχή μας σε συνέδρια, συμπόσια και εξατομικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα του εξωτερικού είναι δεδομένη, τουλάχιστον ανά τρίμηνο.
Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι η θεραπείες που παρέχουμε είναι σύγχρονες, αποτελεσματικές και απολύτως ασφαλείς για τους ασθενείς μας.